INDEX arrow Confidentialitate
 
 
Increase size Revert styles to default Decrease size Fluid width Wide width Narrow width
Politica de confidenialitate
Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile NETSONIC în ceea ce privește securitatea informațiilor.

Colectarea informațiilor

În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc.).
Daca contactați departamentul de asistență va putem solicita diverse informații legate de sistemul de operare, tipurile de programe folosite sau alte detalii de ordin tehnic ce ne pot ajuta în rezolvarea solicitării dumneavoastră.

La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browserului folosit cât și fisierele pe care le-ati accesat. Aceste informații sunt doar jurnalizate, nu se proceseaza și nu se trimit unor terțe persoane.

Securitatea datelor personale

NETSONIC certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

Confidențialitatea se extinde și asupra fișierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informații încărcate sau create pe serverele NETSONIC.

În cazul plății cu card Visa sau MasterCard prin PAYPAL sau MoneyBookers, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct în sistemul de procesare aprobat de Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de catre o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar dupa autentificarea în acest sistem - introducerea unui cod/parola secretă știuta numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. NETSONIC nu stocheaza si nu proceseaza in mod direct datele dumneavoastra bancare si nici nu are acces la ele, conexiunea fiind securizata prin SSL si realizata direct cu servere comerciantiilor online prin care ne operam platile.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI NETSONIC.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL NETSONIC.RO, SAU ALTE SITE-URI GAZDUITE DE NETSONIC.RO, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Protecția copiiilor
Acest site nu oferă servicii persoanelor sub 18 ani.

Google Analytics
NETSONIC folosește Google Analytics cat si alte unelte de analiza de traffic hostate local, pentru analizarea traficului pentru acest site și astfel este posibil ca IP-ul dv., tipul browserului cât și ora și data de acces să fie procesate pentru obținerea de date statistice legate de traficul site-ului. Aceste date nu sunt publicate si nici partajate cu alti furnizori de servicii.