INDEX arrow Termeni si conditii
 
 
Increase size Revert styles to default Decrease size Fluid width Wide width Narrow width
Termeni si Conditii / AUP
Termeni si conditii generale:
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. NETSONIC isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti cere corectarea sau actualiza acestor informatii in orice moment facand login. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la invalidarea contractului sau la imposibilitatea de a va contacta.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. NETSONIC nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Descrierea serviciilor:
Prin intermediul NETSONIC se pot contracta servicii de inredistrare domenii internet, gazduire web si servere dedicate. Inregistrarea domeniilor este intermediata direct de la registrari top level. Gazduirea web precum si serverele dedicate sunt oferite pe echipamente proprii. Detalii specifice fiecarui tip de serviciu pot fi urmarite in oferta. In cazul in care se solicita modificarea unui abonament/optiuni pe perioada de oferta promotionala, oferta isi pierde valabilitatea.

Abonatii NETSONIC, au de asemenea la dispozitie un cont de WHMCS ce perimite vizualizarea tuturor serviciilor contractate sau domeniilor inregistrate, proformele si facturile emise precum si situatia platilor precum si lista tuturor tichetelor de asistenta.

Politica impotriva abuzurilor:
Pentru mentinerea serviciilor la un nivel de functionare optim pentru toti clientii, NETSONIC adopta o politica dura impotriva tuturor tipurilor de abuzuri sau comportamente potential generatoare de probleme. Dorim sa facem cunoscute aceste conditii pentru a descuraja din start comportamentele anormale.

In acest sens NETSONIC nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu caracter amenintator, defaimator sau necinstit. De asemenea nu sunt permise materiale ce contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false de natura sa insele sau sa induca in eroare.

Trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM), de orice fel ar fi acestea, este strict interzisa. Ne dorim un Internet mai curat motiv pentru care nu putem accepta asemenea practici.

Alte tipuri de abuzuri inacceptabile sunt testele de vulnerabilitate, incercarile de a intrerupe sau face inutilizabile alte servicii, actiuni ce vizeaza obtinerea unor informatii sau privilegii fara drept, folosirea abuziva/excesiva a resurselor sistemelor informatice (procesor, memorie, numar de fisiere, flood, DDoS, etc.).

NETSONIC isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. De asemenea, in functie si de natura si gravitatea faptelor NETSONIC poate suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.