INDEX arrow PACHETE SPECIALE
 
 
Increase size Revert styles to default Decrease size Fluid width Wide width Narrow width
PACHETE SPECIALE

Oferim de asemenea pachete speciale de gazduire pentru aplicatii de video sharing sau videochat ce necesita extensii ffmpeg sau flash media server. Aceste pachete reprezinte facilitati ce nu sunt oferite standard pe toate serverele si de aceea pretul unui asemenea pachet de gazduire se calculeaza dupa gradul de utilizare a resurselor serverului.

 

AI SITE DE VIDEOSHARING (GENUL YOUTUBE) ?
Stim ce resurse necesita si de ce extensii are nevoie asa ca ai nimerit unde trebuie. Si noi avem un asemenea site, cunoastem problemele ce pot aparea si cerintele dumneavoastra pentru conversie video. De aceea pentru aceasta categorie avem pregatit un server cu toate extensiile necesare incat doar il incarci sus, setezi calea catre mencoder si mplayer si functioneaza din start.

Serverul ofera posibilitatea de a seta anumite valori pentru php in functie de nevoile script-ului dvs.

PRET (euro)SPATIU (Gb)
TRAFIC (Gb)PHP MYSQL
 15 euro
1 Gb    30 GbPHP 5MySQL 5
 20 euro
2 Gb
   50 Gb
PHP 5MySQL 5
 30 euro
4 Gb
   80 Gb
PHP 5MySQL 5
 50 euro
5 Gb 100 Gb
PHP 5MySQL 5

 

 

AI SITE DE VIDEOCHAT (ACCEPTAM SI XXX) ?
Si acest tip  de site necesita extensii speciale (Flash Media Server sau RED5) pentru a putea comunica live cu cei care sunt conectati. Fie ca este vorba de servicii PPV (pay per view) sau de videochat simple avem solutia optima pentru nevoile dvs.

Serverul dedicat ce ofera asemenea servicii are instalate toate aceste extensii precum si librariile java pentru securitate, iar conexiunea noastra de mare viteza va face site-ul dumneavoastra sa comunice live cu vizitatori indiferent de zona geografica din care va viziteaza. 

PRET (euro)SPATIU (Gb)
TRAFIC (Gb)Nr. Utilizatori MEDIA SERVER
 15 euro
1 Gb  20 Gb20RED 5
 20 euro
2 Gb
 30 Gb
30RED 5
 30 euro
3 Gb
 50 Gb
50RED 5
 50 euro
5 Gb70 Gb
75RED 5